Våra stugor

Vi har från och med 2018 helt nybyggda stuglägenheter att hyra ut, läs mer i broschyren nedan.

GOLFPAKET.  Följande ingår i bokning av golfpaket hos Wittsjö GK, övernattning i stuga om minst 2 personer, frukost, lunch, sänglinne, handdukar, slutstädning samt en greenfee.  Priser beräknade för säsong 2019 Pris lågsäsongvardag (incheckning sönd-torsd) 1099 kr per person. Helgdag (incheckning fred-lörd) 1199 kr. Pris högsäsong 1/7 t o m 31/8 plus 100 kr per person. vardag och helgdag.

”LILLSTUGAN” vår gamla klubbstuga kan hyras för 1000 kr/natt.

GRUPPER, Vi erbjuder även middagar i restaurangen om ni är 8 personer eller fler inkom med förfrågan för meny.

STÄDNING s.k. normalstädning efter avresa ingår. Hyresgäst skall diska och återställa porslin, möbler etc. Lämnas golfstugan i sådant skick att mer än sk. normal städning erfordras, utrustning saknas eller skadats debiteras hyresgästen för uppkomna kostnader.

UTRUSTNING, lakan, handdukar toalettpapper finns i golfstugorna. Nära stugorna finns en grillplats. Kontakta restaurangen för inköp av mat för grillning.

GOLFRESTAURANG med fullständiga rättigheter och catering till stugorna finns vid klubbhuset. För bokning och priser kontakta restaurangen.

NYCKLAR: Hämtas och lämnas i klubbhuset. Vid ankomst senare än kl 15.00, ring så lägger vi ut nyckeln. ANKOMST/AVRESA: Golfstugorna får tas i anspråk ankomstdagen från kl 15.00 och skall lämnas på avresedagen senast kl 10.00.

BETALNINGSVILLKOR/ AVBOKNINGSKOSTNADER: I samband med vår skriftliga bekräftelse Skickar vi er en faktura. Denna skall vara betald till fullo senast 30 dagar före ankomst, för att bokningen skall vara giltig. Vid avbokning senare är 15 dagar sker ingen återbetalning om inte läkarintyg kan uppvisas.

WittsjöGK_Webfolder