Vi hjälper dig att älska spelet golf!

Wittsjö Golfklubb har som mål att assistera nya golfare in i vår sport efter bästa förmåga. Vi arrangerar därför inte bara ”Grönt Kort” kurser utan vi hjälper även dig genom att anordna regelkurser, fadderrundor (en erfaren golfare spelar nio hål med dig och pratar om spelhjälpande saker). Vi genomför dessa med benägen hjälp från vår medlemskommitté.

36 plus träning

Vi vänder oss även till dig som kanske spelat ett tag redan har s.k. ”Grönt Kort” men ännu inte riktigt kommit ner från klubb HCP till 36,0. Vi hjälper er att få till svingen och övriga ingredienser i detta ädla spel. Vi tränar varje onsdag mellan kl. 17-18.

Junior & Elit

För de som tänker sig att vinna allt och eventuellt kunna leva på spelet har vi arrangerade träningar måndagar och onsdagar. Måndag för vi 18–20 och på onsdagar 18–19. Träningarna är till för dig som vill lite mer har kommit en bit på vägen mot ett noll hcp, och tänker dig att spendera framtiden i TV rutan och kanske vara en förebild framöver.

Knatteträningar

Vi kör träningar för de yngsta (upp till 12 år) varje måndag och onsdag mellan 17-18:00

Medlemsträning
Vi försöker att inte släppa taget om dig som ny golfare innan du har hunnit in i klubben och hittat spelkamrater och attraktiva prova på tävlingar. Vår filosofi är att du skall bli ännu en frälst golfare, liksom vi är. Våra medlemsträningar håller vi följande datum under våren 2019

16/4, 7/5, 21/5, 4/6, samt 18/6. Tiderna som du kan välja bland är: kl. 16-17, 17-18, 18-19 möjligen om det behövs även 19-20. PRIS 495 kr per deltagare.

Vi kommer att köra range- pich – bunker- chip & puttning. Du anmäler dig via anslagstavlan i klubbrummet eller via info@wittsjogk.se

Grönt kort

Vi håller vår första nybörjarutbildning med syfte att få ”grönt kort” (golfens körkort) den 13:e april. Kursen är uppdelad på två dagar ca 2–3 timmar per tillfälle. Du får då en lärobok som är till för självstudier. Via denna bok får du ett lösenord at använda på SGF s hemsida där du kan testa dina kunskaper i ett frågetest. Syftet med kursen är att ge dig baskunskaperna till golfen. Tanken är att du skall få med dig nog med kunskaper för att kunna ge dig t på banan. Det handlar om golfens olika slag, regler, och riktlinjer för ett roligare spel.

Kurstillfälle 1

Vi startar den 13:e april kl. 09:30 och gör fram till lunch. Eftermiddagen kan du köra egen träning. Du får boken för självstudier. Andra lektionstillfället är den 22: a april samma tid 09:30.

Kurstillfälle 2

Det blir samma upplägg som första men dagarna är den 22: a kl. 13:00 med uppföljning den 4 maj kl. 09:30

Om det blir stort intresse kör vi fler utbildningar senare i vår. Vi ser att 6-8 personer per utbildning är optimalt.

Anmälan till info@wittsjogk.se

Kurstillfälle 3

Det blir samma upplägg som första men dagarna är den 14/5: a kl. 17:00 med uppföljning den xx

Anmälan till info@wittsjogk.se

Pris väljer du att bli medlem i samband med utbildningen är priset 250 kr/månaden i 20 månader. Då ingår kursavgiften samt kurslitteratur.

Om du bara vill ha kursen är priset 995 kr + 275 för litteraturen tot 1270 kr

Varmt välkomna