Golfträning på Wittsjö Golfklubb

En tränares viktigaste uppgift på en golfklubb är att lyckas med konststycket att få fler människor bättre på att spela golf. Varför menar vi att det är så viktigt? Jo om man hjälper golfare att slå bollen lite bättre, träffa fler fairways och greener, få bollen i hål på färre slag än tidigare så blir spelet roligare. Blir golfen roligare så spenderar man mer tid med golfen och då blir man än bättre. Blir man bättre stannar man kvar i spelet längre och blir både klubben och gruppen trogen.

På Wittsjö Golfklubb erbjuder vi därför dig med plus 36 i HCP, kostnadsfri träning! Wittsjö golfklubb är en föregångare att erbjuda gratis träning till gruppen plus 36

Plus 36 träning startar den 22 april

Varje onsdag under perioden april till juni och augusti t o m september, bjuder vi dig som är på väg in i spelet med plus 36 i hcp på gratis träning. Vi har träning för denna grupp 17-18 och 19-20. Det som krävs är att du anmäler dig i förväg på listor i klubbrummet. Vi startar under vecka 17.

Tjejträning startar den 19 maj

Wittsjö Golfklubb vill slå ett slag för tjejgolf, därför erbjuder vi träning för er tjejer en gång i veckan. Vi startar klockan 19 tisdagen den 19:e maj. Kostnaden för detta är 100 kronor per tillfälle betalning på plats. Vi tänker oss hålla träningen i mindre grupper så även här sätter du upp dig på lista i klubbrummet.

Medlemsträning startar 14 april

Vi kommer som tidigare att erbjuda medlemsträning för dig som har kommit en bit in i golfen men känner att det finns förbättringspotential lite här och var. Vi kommer under början av säsongen att köra vid 5 tillfällen där golfens fem moment behandlas i tur och ordning. Utslag, pitch, chip, bunker och putt kommer att gnuggas så du känner dig helt komfortabel och kan gå ut och vinna matcher. Här krävs anmälan i förväg och vi startar den tisdagen 14:e april och kör sedan fem tisdagar på raken. Det kommer att finnas tre olika tider att teckna sig på 16–17 /17-18/18-19 och om det finns intresse för en senare tid kan det även bli fråga om en ytterligare timme. Pris 595 kr per deltagare inklusive fria rangebollar. Sista anmälningsdag är den 3 april till kansliet info@wittsjogk.se

”Powerstart!” den 2 maj

Vi erbjuder en riktigt skön start på säsongen 2020. En avrostning om man så vill! En heldag under ledning av tränare Andreas där förmiddagen vigs åt genomgång av alla klubbor i bagen. Träning på range, bunker, chipping green och puttningen den viktigaste konstformen i spelet golf. Därefter blir det tid för övervakat spel efter lunch. Andreas går med i några hål per grupp och ger goda idéer om spelstrategi och klubbval. Fika och lunch ingår i paketet. Pris per person 695 kr, blir intresset stort kanske vi även kör den 3 maj. Anmälan senast den 28 april till kansliet

Nybörjarträning startar den 13 april (annandag påsk)

Från och men april månad kommer ett nytt nybörjar system att gälla nationellt. Det kallas ”Vägar in i golfen” eller ”Det nya gröna kortet” Det går ut på att man digitalt och i egen regi kan skaffa sig ett golf-ID och de teoretiska kunskaperna man behöver via golfförbundets portal. Mer om detta kan ni läsa via denna sida https://golf.se/for-klubben/idrottsutveckling/vagar-in-i-golfen/ .

Klubben kommer under Andreas ledning att genomföra nybörjarträning med syfte att lära ut de tekniska aspekterna av spelet. Träningen omfattar ca 3 timmar. Första gången som erbjuds är den 13 april. Träning kommer också att erbjudas den 18 april och 10 maj.  Alla nyfikna som önskar komma i kontakt med spelet är välkomna kl 09.00 – 1200.  Du måste först anmäla ditt intresse till kansliet senast den 7 april. Pris per person 795 kr. Det nya systemet släpps den 15 april så då har du några dagar på dig att gå igenom teorin i förväg men det är inget krav för att få delta på utbildningen.

VI IAKTAR FÖRSIKTIGHET OCH TAR HÄNSYN TILL SOCIAL DISTANS UNDER VÅRA TRÄNINGAR

Knatte/junior/träning

Vi genomför som vanligt utbildning/träning för våra yngre spelare, Denna träning vänder sig till alla yngre som känner att golfen nog visst är något kul att satsa på. Du är välkommen som ny i spelet eller om du hållit på ett tag och bara vill bli bättre.

• Träningen för knattar och juniorer startar vecka 17 d.v.s. from måndagen den 20 april
  • Junior ”elit” måndagar kl. 19-20 och onsdagar 18-19
  • Juniorer nybörjare måndagar kl. 18-19
  • Knattar t.o.m. 12 år måndagar och onsdagar 17-18
  • Se anslag alternativt kontakta kansliet om du har frågor om knatte/juniorträningen

Privatlektioner

Utöver ovanstående erbjudande finns för dig som önskar träna individuellt, möjligheten till detta genom att kontakta Andreas per telefon 0766279944, se även anslag i kansliet vilka erbjudande som Andreas har.

Varmt välkomna

Andreas Hedlund tränare Wittsjö Golfklubb tel  0766279944