SPELA & ÄLSKA SPELET GOLF

Från och med den 14:e oktober är vi endast bemannade tisdagar och torsdagar 09:00-15:00

Vi gör mer på klubben för att du skall älska spelet.

Wittsjö Golfklubb har som mål att assistera nya golfare in i vår sport efter bästa förmåga. Vi arrangerar därför inte bara ”Grönt Kort” kurser utan vi hjälper även dig genom att anordna regelkurser, fadderrundor (en erfaren golfare spelar nio hål med dig och pratar om spelhjälpande saker). Vi genomför dessa med benägen hjälp från vår medlemskommitté.

36 plus träning

Vi vänder oss även till dig som kanske spelat ett tag redan har s.k. ”Grönt Kort” men ännu inte riktigt kommit ner från klubb HCP till 36,0. Vi hjälper er att få till svingen och övriga ingredienser i detta ädla spel. Nya tider publiceras under februari 20

Junior & Elit

För de som tänker sig att vinna allt och eventuellt kunna leva på spelet har vi arrangerade träningar måndagar och onsdagar. Nya tider publiceras under februari 20. Träningarna är till för dig som vill lite mer har kommit en bit på vägen mot ett noll hcp, och tänker dig att spendera framtiden i TV rutan och kanske vara en förebild framöver.

Knatteträningar

Vi kör träningar för de yngsta (upp till 12 år) varje Nya tider publiceras under februari 20

Medlemsträning
Vi försöker att inte släppa taget om dig som ny golfare innan du har hunnit in i klubben och hittat spelkamrater och attraktiva prova på tävlingar. Vår filosofi är att du skall bli ännu en frälst golfare, liksom vi är. Nya tider publiceras under februari 20. PRIS 495 kr per deltagare.

Vi kommer att köra range- pich – bunker- chip & puttning. Du anmäler dig via anslagstavlan i klubbrummet eller via info@wittsjogk.se

Grönt kort

Vi håller vår första nybörjarutbildning med syfte att få ”grönt kort” (golfens körkort) Nya tider publiceras under februari 20. Kursen är uppdelad på två dagar ca 2–3 timmar per tillfälle. Du får då en lärobok som är till för självstudier. Via denna bok får du ett lösenord at använda på SGF s hemsida där du kan testa dina kunskaper i ett frågetest. Syftet med kursen är att ge dig baskunskaperna till golfen. Tanken är att du skall få med dig nog med kunskaper för att kunna ge dig t på banan. Det handlar om golfens olika slag, regler, och riktlinjer för ett roligare spel.

Nya kurser kommer till våren 2020

Pris väljer du att bli medlem i samband med utbildningen är priset 250 kr/månaden i 20 månader. Då ingår kursavgiften samt kurslitteratur.

 

Varmt välkomna

Andreas Hedlund tränare Wittsjö Golfklubb

https://utbildning.sisuidrottsbocker.se/golf/utbildning/spelarutbildning/gront-kort/