Torsdagsutflykterna

Avslutning Seniorgolfen 2018

Tisdagen den 9 oktober var det avslutning för Seniorgolfen och Trivselgolfen.

Avslutningen började kl 10 med en tävling över 10 hål med enbart 4 klubbor

Vi var 29 stycken som hade anmält sig och kanonstart från 4 hål användes.

Som en extra tävling ingick ”närmast flaggan” på hål 14. Lisa Nilsson vann dampriset och Jan Nyman herrpriset. Sistnämnde vann också hela tävlingen på 21 poäng.

Därefter var det val av ordförande i Seniorkommiten där Loie Karlsson omvaldes 1 år.

Klubbordförande Bengt Eklöv tog därefter tillfället i akt att framföra önskemål om bildandet av frivilliggrupper som i organiserad form kunde hjälpa till med olika uppgifter i klubben.

Efter prisutdelningen i Seniorgolfen och Trivselgolfen intogs en gemensam mycket välsmakande måltid i restaurangen.

Vinnare i Seniorgolfen blev Anniki Heinonen på snittresultatet 69,8 slag på 10 tävlingar.

Flitigaste trivselgolfare blev Bengt och Britt Olsson, båda med 21 starter.

De övriga pristagarna kan ses på hemsidan under – Klubben WGK – Seniorkommitén – Seniorgolfen resp Trivselgolfen.

Meddelades också att seniorerna fortsätter att spela men nu på tisdagar och torsdagar med start kl 10 och under benämningen Vintergolf.