Tisdagsutflykterna

Utflykten till Perstorp 30 maj

Wittsjös seniorer besökte idag Perstorps GK. Vädret var förhållandevis bra, bara några skurar i mitten av rundan.

Idag var det Rolf Månsson som spelade allra bäst och segrade med fina 68 slag. På andra plats kom Jan Pettersson med 75  slag, trean  Kjell Ohlsson och fyran Eva Ulmfelt hade också 75 slag men sämre handicap. På femte och sista prisplats placerade sig Börje Sjölin med 76 slag.

Nu gör vi ett uppehåll i utflykterna. Nästa utflykt är den 25 juli till Hässlegårdens GK. Du kan anmäla dig på listan i klubbrummet. Vill du läsa mer om Hässlegården klicka här

Utflykten till Ängelholm 23 maj

Dagens utflykt gick till Ängelholms GK. I ett skönt sommarväder lyckades Bengt Eklöf bäst. Han gick banan på fina 71 slag.  På andra plats placerade sig Eva Ulmfelt och trea blev Börje Sjölin.

Nästa utflykt går till Perstorps GK tisdagen den 30 maj. Anmälningslista finns som vanligt på anslagstavlan i klubbrummet. Om du vill läsa mer om Perstorps GK klicka här

Bilder: Eva Ulmfelt

Utflyktsschema 2017

Nu är det klart med datum och tider för tisgolf-1dagsutflykterna. Vid senioravslutningen bestämde vi att utflykterna i år ska gå till de banor som ingår i 4-lingen dvs Skepparslövs GK, Hässlegårdens GK och Perstorps GK.

25 april Första start 10.00 Skepparslövs GK
16 maj Första start 09.30 Hässlegårdens GK
23 maj Första start 10.00 Ängelholms GK*
30 maj Första start 10.00 Perstorps GK
25 juli Första start 09.30 Hässlegårdens GK
15 augusti Första start 10.00 Perstorps GK
29 augusti Första start 10.00 Skepparslövs GK

Anmälningslista kommer att finnas på anslagstavlan i klubbrummet. Mer information kommer när vi närmar oss första speldag.Alla hälsas hjärtligt välkomna såväl innehavare av 4-lingenkortet som de som inte har det (men då måste man givetvis betala gällande greenfee).

*Extrainsatt speldag. Alla som inte tidigare utnyttjat gratisspelningen i maj hos Ängelholms GK spelar GRATIS denna dag.