Tisdagsutflykterna

Tisdagsutflykterna återupptas våren 2018.

Håll uppsikt här så kommer mer information under våren!

Du är välkommen att spela Vintergolfen tisdagar och torsdagar kl 10.00.

Vi spelar Vinterslingan hål 1-5 och 15-18 på sommargreener så länge det är möjligt.

Utflykten till Perstorp 30 maj

Wittsjös seniorer besökte idag Perstorps GK. Vädret var förhållandevis bra, bara några skurar i mitten av rundan.

Idag var det Rolf Månsson som spelade allra bäst och segrade med fina 68 slag. På andra plats kom Jan Pettersson med 75  slag, trean  Kjell Ohlsson och fyran Eva Ulmfelt hade också 75 slag men sämre handicap. På femte och sista prisplats placerade sig Börje Sjölin med 76 slag.

Nu gör vi ett uppehåll i utflykterna. Nästa utflykt är den 25 juli till Hässlegårdens GK. Du kan anmäla dig på listan i klubbrummet. Vill du läsa mer om Hässlegården klicka här

Utflykten till Ängelholm 23 maj

Dagens utflykt gick till Ängelholms GK. I ett skönt sommarväder lyckades Bengt Eklöf bäst. Han gick banan på fina 71 slag.  På andra plats placerade sig Eva Ulmfelt och trea blev Börje Sjölin.

Nästa utflykt går till Perstorps GK tisdagen den 30 maj. Anmälningslista finns som vanligt på anslagstavlan i klubbrummet. Om du vill läsa mer om Perstorps GK klicka här

Bilder: Eva Ulmfelt