Seniorkommittén

Avslutning Seniorgolfen och Trivselgolfen 2019

Torsdagen den 10 oktober var det avslutning för Seniorgolfen och Trivselgolfen.

Avslutningen började kl 10 med en tävling över 10 hål med enbart 4 klubbor

Vi var 32 stycken som hade anmält sig och kanonstart från 4 hål användes.

Som en extra tävling ingick ”närmast flaggan” på hål 14. Loie Karlsson kom närmast flaggan och erhöll ett 12-pack bättre bollar som pris. Sistnämnde vann också hela tävlingen på 23 poäng. Frans Rube och Roland Olsson fick som 2:a och 3:e pristagare mottaga varsitt pris skänkt av Anniki Heinonen

Vinnare i Seniorgolfen blev Anniki Heinonen på snittresultatet 72,5 slag på 10 tävlingar.

Flitigaste trivselgolfare blev Bengt Olsson, Birgit Svensson och Arne Hagelvik alla med 20 starter.

De övriga pristagarna kan ses på hemsidan under – Klubben WGK – Seniorkommitén – Seniorgolfen resp Trivselgolfen.

Därefter var det val av ordförande i Seniorkommiten där Loie Karlsson omvaldes 1 år.

Ordföranden framförde sedan ett förslag om att förutom 10 kronor till gemensam avslutning återinföra även priser till dagens tävling. Bestämdes att de som vill (frivilligt) tävla om priserna satsar 10 kronor som efter tävlingen fördelas enligt prisfördelningslistan i pärmen.

Detta tillsammans med att förutom den vanliga slaggolfen några gånger även spela någon annan trevlig spelform (ex scramble, greensome) för att öka den sociala gemenskapen.

Efter prisutdelningen i Seniorgolfen och Trivselgolfen intogs en gemensam mycket välsmakande måltid i restaurangen.

Meddelades också att seniorerna fortsätter att spela men nu på tisdagar och torsdagar med start kl 10 och under benämningen Vintergolf.

Om du vill läsa om de olika aktiviteterna kan du använda flikarna under Seniorkommittén eller  klicka på respektive aktivitet nedan:

Seniorgolfen  Trivselgolfen   Seniorutflykterna   Vintergolfen