RESTAURANGEN

RESTAURANG

Vi driver vår restaurang i egen regi, vilket betyder att medlemmarna i Wittsjö golfklubb sjäva har en restaurang. Vi är mycket glada och stolta över vår restaurang och vår förhoppning är att alla besökare skall uppleva restaurangen som en varm och hjärtlig plats att vara på. Vi hjälper även gärna till med specialbeställningar och grupper och är det så att du vil ha hjälp med catering till festen hemma så får du höra av dig.

Vi försöker att hålla en meny som är anpassad efter våra gästers tycke o smak så om du har några ideér så tveka inte att höra av dig. Vi kanske inte kan genomföra dem men vi lovar att lyssna. Vi driver även kiosken själva och det är, enligt självbetjäningsmodell. Du tar vad du behöver och betalar via SWISH alternativt i restaurangen efter avslutad runda.

WITTSJÖ GOLFKROG

LUNCHMENY v. 40

Lunch serveras vardagar 11.30 – 13.30

Helgdagar serveras lunch 12.00 – 14.00

I lunchen ingår måltidsdryck och dagens sallad samt kaffe och dagens kaka (vardagar) / dagens dessert (lördag och söndag)

Pris:      95 kr (vardagar)

135 kr (lördag och söndag)

PASTA BOLOGNESE

Spagetti med köttfärssås serveras med parmesanost

TORSKFILÉ

Sprödbakad torskfilé. Serveras med kokt potatis samt remouladsås.

STEKT FLÄSK

Stekt fläsk med potatis, löksås och lingon.

OXGRYTA

Oxgryta med lök, morötter och lagerblad Serveras med kokt potatis, lingon och ättiksgurka

PYTTIPANNA

Klassisk pyttipanna. Serveras med inlagda rödbetor och stekt ägg “sunny side up”

KYCKLING

Ugnsbakad kyckling serveras med potatisgratäng, ättiksgurka och lingon.

UGNSGRILLADE KAMBEN

Ugnsgrillade kamben ”Baby back Ribs”. Serveras med rostade potatis och vitlöksdressing

Varmt välkomna önskar Marita med personal!