RESTAURANGEN

RESTAURANG

Vi serverar lunch mellan 11:30-13:00 dagligen

Vi driver vår restaurang i egen regi, vilket betyder att medlemmarna i Wittsjö golfklubb sjäva har en restaurang. Vi är mycket glada och stolta över vår restaurang och vår förhoppning är att alla besökare skall uppleva restaurangen som en varm och hjärtlig plats att vara på. Vi hjälper även gärna till med specialbeställningar och grupper och är det så att du vil ha hjälp med catering till festen hemma så får du höra av dig.

Vi försöker att hålla en meny som är anpassad efter våra gästers tycke o smak så om du har några ideér så tveka inte att höra av dig. Vi kanske inte kan genomföra dem men vi lovar att lyssna. Vi driver även kiosken själva och det är, enligt självbetjäningsmodell. Du tar vad du behöver och betalar via SWISH alternativt i restaurangen efter avslutad runda.

WITTSJÖ GOLFKROG

LUNCHMENY v. 23

Lunch serveras vardagar 11.30 – 13.30

Helgdagar serveras lunch 12.00 – 14.00

I lunchen ingår måltidsdryck och dagens sallad samt kaffe och dagens kaka (vardagar) / dagens dessert (lördag och söndag)

Pris:      95 kr (vardagar)

135 kr (lördag och söndag)

UNGSBAKAD FALUKORV

Ungsbakad falukorv med gräddstuvade makaroner.

SPRÖDSTEKT TORSK

Sprödstekt panerad torsk. Serveras med kokt potatis och Maritas ”goa” sås på crème fraiche med dill och kapris.

STEKT FLÄSK

Stekt fläsk med kokt potatis och löksås.

CHILI CON CARNE

Mustig chili con carne på högrev. Serveras med ris, riven ost och crème fraiche.

KÅLPUDDING

Kålpudding med potatis och gräddsås.

UNGSBAKAD LAX

Ungsbakad lax med rostade potatis och kall sås med smak av lime

GULASCH

Ungersk Gulasch med ris.

Varmt välkomna önskar Marita med personal!

Wittsjö Golfrestaurang har egen Facebooksida gå med och gilla! Välkomna önskar Marita Gutrad med personal