Restaurangen

Välkommen till vår restaurangsida!

Vi driver vår restaurang i egen regi, vilket betyder att medlemmarna i Wittsjö golfklubb sjäva har en restaurang. Vi är mycket glada och stolta över vår restaurang och vår förhoppning är att alla besökare skall uppleva restaurangen som en varm och hjärtlig plats att vara på. Vi hjälper även gärna till med specialbeställningar och grupper och är det så att du vil ha hjälp med catering till festen hemma så får du höra av dig.

Vi försöker att hålla en meny som är anpassad efter våra gästers tycke o smak så om du har några ideér så tveka inte att höra av dig. Vi kanske inte kan genomföra dem men vi lovar att lyssna. Vi driver även kiosken själva och det är, enligt självbetjäningsmodell. Du tar vad du behöver och betalar via SWISH alternativt i restaurangen efter avslutad runda.

Se repotage från igår https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2059304204182606&id=176654069114305&sfnsn=mo

Restaurang öppen varje dag för lunch 11:30-13:30  och a la carte därefter, Wittsjö Golfrestaurang har egen Facebooksida gå med och gilla! Restaurangen för närvarande öppen mellan 08:00 till 15:00. Detta om inte det är förbokat för kvällen. Telefon 0451/226 35

Välkomna önskar Marita o personel