RESTAURANGEN

RESTAURANG

Vi driver vår restaurang i egen regi, vilket betyder att medlemmarna i Wittsjö golfklubb sjäva har en restaurang. Vi är mycket glada och stolta över vår restaurang och vår förhoppning är att alla besökare skall uppleva restaurangen som en varm och hjärtlig plats att vara på. Vi hjälper även gärna till med specialbeställningar och grupper och är det så att du vil ha hjälp med catering till festen hemma så får du höra av dig.

Vi försöker att hålla en meny som är anpassad efter våra gästers tycke o smak så om du har några ideér så tveka inte att höra av dig. Vi kanske inte kan genomföra dem men vi lovar att lyssna. Vi driver även kiosken själva och det är, enligt självbetjäningsmodell. Du tar vad du behöver och betalar via SWISH alternativt i restaurangen efter avslutad runda.

Lunch serveras vardagar 11.30 – 13.30

Helgdagar serveras lunch 12.00 – 14.00

I lunchen ingår måltidsdryck och dagens sallad samt kaffe och dagens kaka (vardagar) / dagens dessert (lördag och söndag)

LUNCHMENY v. 33

Lunch serveras vardagar 11.30 – 13.30

Helgdagar serveras lunch 12.00 – 14.00

Pris:      95 kr (vardagar)

135 kr (lördag och söndag)

PASTA BOLOGNESE

Spagetti med köttfärssås. Serveras med parmesanost.

GRÄDDSTUVAD PYTTIPANNA

Gräddstuvad pyttipanna. Serveras med inlagda rödbetor och stekt ägg ”sunny side up”

SPÄTTAFILÉ

Sprödstekt spättafilé. Serveras med kokt potatis och remouladsås.

RISHULTSKORV

Stekt rishultskorv. Serveras med potatismos.

KORV STROGANOFF

Klassisk korv stroganoff på falukorv. Serveras med ris.

CAESARSALLAD

Caesarsallad med kyckling och knaperstekt bacon. Serveras med krutonger, riven parmesan och klassisk caesardressing.

UGNSBAKAD KYCKLING

Ugnsbakad kyckling med hemmagjord potatissallad.

Varmt välkomna önskar Marita med personal!