Öppettider 08-17 mån-tors  08:00 -14:00  fred-sön

Restaurang Marita Gutrad

Ekonomi Mona Mattsson

Hej vi behöver en mekaniker till Wittsjö Golfklubb

Hej känner du dig manad och vill ha ett omväxlande jobb? Vi behöver ersätta vår mekaniker, per det snaraste. En mekaniker hos oss på Wittsjö golfklubb behöver ha erfarenheter av hydraulik, el, motorer, mekanik slangar, kablar och en massa annat. Det vi har här som behöver ständig översyn är traktorer, klippare, vältar, slipmaskiner och andra handhållna redskap.

Att jobba hos oss innebär inte bara att meka utan du är en del av tiden ute och använder maskinerna med.  Vi har behov av dig som har en bred mekanisk erfarenhet och det är ett plus om du redan tidigare har arbetat med grönyteredskap.

Vi räknar med att du under vinterhalvåret är till största delen mekaniker och arbetar med att förbereda maskinerna för nästa säsong det kanske handlar om 80% resterande tid är det en del röjning och en del skogsarbete. Under årets andra halva är det mer av 60 % mekanik och 40 % klipparbete d v s du sitter på en av våra klippare. Vi har en bild av att du inom en snar tid kommer att vara andreman på banan och därmed även ha en arbetsledande funktion direkt underställd banchefen.

Tjänsten är på heltid och vi behöver dig så snart det går. Lön enligt överenskommelse Tveka inte att skicka in dina uppgifter via mail till Klubbchefen micke.rydell@wittsjogk.se Märk ditt mail med ”mekaniker”.

Välkommen

Wittsjö Golfklub