Städdagen

Städdagen

Välkommen till städdag på Wittsjö GK lördagen den 21mars 2020

(reservdag 5april)

Vi samlas på gården 0845 för att försöka reda ut alla frågetecken. Därefter  jobbar vi mellan 09-12 och därefter blir det något att äta vid klubbhuset.

Om banan kan spelas med öppna greener tänkte vi göra en kort städtävling efter maten för de som vill. Kan vara ett första test av nytt  handicap.

Vi spelar 3 hål slaggolf (16 17 18) med 3  valfria klubbor o en putter med  max 3 bollar.

För de som inte varit med tidigare och då det inte finns redskap till alla, ta med egna trädgårdsredskap för att räfsa löv o kratta bunkrar, arbetshandskar mm.

Tänker mig att det är viktigast att vi siktar på att göra följande :

-räfsa alla greener, forgreener och tees från nedfallna grenar mm

– räfsa och kratta bunkrar

-räfsa löv mm runt greenområdet och lämpligt långt in i ruffen

-jämna ut mullvadshögar

– räfsa löv i ruffarna på lämpliga ställen på respektive hål, ni vet säkert bäst var

– plocka bort grenar mm på fairway

-för att spara på våra maskiner leta efter stenar i dagen på fairway  och ta upp om det går annars bara markera så kollar vi senare i veckan vad som kan göras åt det

Blir ni klara på ert hål så hjälp gärna ett hål i närheten

Väl mött

Bankommitten