Skaffa More Golfkortet

Skaffa More Golfkortet

More Golf Mastercard

Dela upp årsavgiften på 6,12,eller 24 månader, få bonus på allt du handlar med kortet, bland annat på bensin.

More Golf Mastercard är ett kombinerat betal- och kreditkort som ger dig fördelar både på och utanför golfbanan. Kortet ger dig bland annat 1% i bonus på allt du handlar. Bonusen kan du løsa in på vilken som helst golfklubb i Sverige eller hos samarbetspartners. Du får 15 öre i rabatt per liter hos Preem, reseförsäkring och mycket mer.

MoreGolf Mastercard är ett samarbete mellan Svenska Golfförbundet och EnterCard. Med kortet kan du bland annat delbetala din årsavgift till golfklubben och delbetala andra inköp räntefritt.

MoreGolf Mastercard översikt

• Du får bonus på allt du köper. 1 bonuspoäng per krona vilket motsvarar 1% i bonus. Poängen kan du använda hos alla golfklubbar i Sverige och hos samarbetsparters till MoreGolf .
  • Kompletterande reseförsäkring med avbeställningsskydd
  • 15 öre i rabatt per liter på bemannade Preemstasjoner.
  • Rabatter på hyrbil, hotell, resor, Golfstore och mycket annat.
  • Delbetala årsavgiften till golfklubben eller kortköp räntefritt.
  • Du kan ansöka om 2 betalningsfria månader per år.
  • Hole-in-one försäkring, Betalskydd och Stopservice.
  • Max kredit 160.000 kr. Årsavgift kr. 295 kr. Upp till 55 dagars räntefri kredit.

Bonus på alla inköp med More Golf Mastercard

Gör alla dina inköp med ditt MoreGolf Mastercard så får du bonus varje gång du handlar, såväl i golfen som i det vardagliga livet.

Du får en bonuspoäng för varje krona du spenderar, vilket motsvarar 1% i bonus. Bonuspoängen betalas sedan ut genom bonuscheckar som du kan använda som betalning på golfklubbar anslutna till Svenska Golfförbundet och hos alla partners till MoreGolf.

Parners där du kan använda bonuschecken som betalning: Best Western Hotels & Resorts, Dormy, Europcar, Golf Service, Golfstore, Skistar med fler och hos alla anslutna PGA-pron.

Bonuschecken betalas ut varje gång 10 000 poäng uppnås, vilket innebär en check på 100 kronor till dig. Första checken kommer vid 10 000 poäng, nästa vid 20 000 poäng osv. Du kan se dina intjänade bonuspoäng på ditt kontoutdrag.

Drivmedelsrabatt hos Preem

Du får alltid 15 öre rabatt pr liter på drivmedel och bensin hos bemannade Preemstationer.

Delbetalning av kortköp och årsavgiften till golfklubben räntefritt

Du delar upp betalningen på 6,12 eller 24 månader utan ränta och betalar bara en delbetalningsavgift på 29 kronor per månad.

Exempel: Du köper en vara för 6 000 kronor. Då betalar du 1 029 kronor per månad i 6 månader, 529 kronor per månad i 12 månader eller 279 kronor per månad i 24 månader.

Reseförsäkring

MoreGolf Mastercard innehåller en kompletterande reseförsäkring utan extra kostnad. Försäkringen gäller om du betalar mer än hälften av resan med kortet:

• Avbeställningsskydd för hela familjen (make/maka, registrerad partner, sambo, hemmavarande barn under 23 år och barnbarn under 23 år som medföljer kortinnehavaren på resa utan förälders sällskap). Försäkringen omfattar även eventuella tilläggsarrangemang på resmålet såsom all inclusivepaket och greenfee m.m. Viktigt är att hela kostnaden för tilläggsarrangemanget måste vara betalt med kortet innan avresan.

• Ersättning om bagaget blir försenat på din utlandsresa med utresa från Norden (till exempel dina golfklubbor).

• Ersättning för ankomstförsening om du är mer än 6 timmar försenad till din slutdestination.

• Olycksfallsförsäkring om du blir skadad på resan (vid invaliditet och dödsfall).

• Självriskskydd om dina golfklubbor blir stulna, eller skadade på resan.

• Självriskskydd som ersätter din självrisk (på hem- eller bilförsäkringen) om något skulle hända på hemmaplan medan du är borta, till exempel inbrott.

• Självriskeliminering upp till 15 000 kronor för hyrbil på resa i Sverige eller utomlands.

Den kompletterande reseförsäkringen gäller för alla familjemedlemmar samt tre vänner, förutsatt att du har betalat mer än hälften av resan för alla i resesällskapet.

Hole-in-one-försäkring

Gör du en hole-in-one ersätter försäkringen dig med 1000 kronor. Nedanstående förutsättningar gäller:

• Slaget ska göras på en runda med minst 9 hål.

• Markör ska signera scorekortet.

• Banan ska vara ansluten till Svenska Golfförbundet eller motsvarande golfförbund i annat land.

Till anmälan ska bifogas kopia av det signerade scorekortet.

Anmälan görs på Europeiska ERVs hemsida: erv.se/moregolf

Betalningsskydd

Det kan tecknas betalningsskydd till en kostnad av 0,60% av ditt skuldsaldo varje månad.

Stopservice

Stopservice kommer med kortet som gör att du bare behöver ringa ett enda nummer för att spärra samtliga eller ett valfritt antal, av dina eller din familjs värdehandlingar t ex kort och mobiltelefonabonnemang.

Läs mer om försäkringarna på websidan till MoreGolf länk högst upp i brevet.

Fördelar More Golf  Mastercard

• 1% bonus på allt du köper
  • Reseförsäkring med avbeställningsskydd
  • Upp till 55 dagars räntefri kredit
  • 15 öre i rabatt per liter hos Preem
  • Delbetala köp räntefritt
  • Möjlighet till 2 betalningsfria månader per år
  • Upp till 160 000 kr i kredit

Nackdelar More Golf Mastercard

• Bonuspoäng måste användas hos samarbetsparners och du måste vara medlem i en svensk golfklubb med anslutning till Svenska Golfförbundet för att kunna få kortet.

Ansökningskrav:

• Du är medlem i en svensk golfklubb med anslutning till Svenska Golfförbundet.
  • Du har fyllt 20 år, du har mer än 125 000 kr i årsinkomst.
  • Du har fast inkomst sedan sex månader alternativt egen rörelse sedan två år tillbaka.

ANSÖK HÄR