Nyhetsbrevet

Nyhetsbrevet

Hej där medlem i klubben, dags igen för lite nyheter från oss.
Dagens innehåll:

• Banans öppnande
  • Restaurangen öppnar
  • Grönt kort
  • Artikel i Norra Skåne

Varje vår den ständiga frågan, när kan vi börja spela golf?
Ja denna säsong verkar vara trögstartad. Just som solen tittar fram varnar metrologerna för iskyla från Grönland (vad de nu skall hit å göra?) Detta gör att prognosen verkar aningen både dyster och förvirrad. Vi har en plan…… Banchef Jönson och undertecknad samtalar om detta dagligen och det gäller att ha en positiv livssyn när man tittar ut över det vita, menar vi båda.

Så här går tankarna i nuläget. Plan A är (vår strävan) öppning direkt efter påsk 2-3:e april, ser inte helt bra ut i nuläget. Det är då mer troligt att plan B träder i kraft vilken innebär öppning direkt efter städdagen den 7 april. Men vi är även realister så vi har ytterligare en plan som vi kallar för ”Plan vänta och C…….
Oavsett vad så öppnar vi kansli o shop den 3:e april, direkt efter äggätandet.

Vad som däremot öppnar är restaurangen.
Ingrid kommer i alla händelser att öppna vår egen restaurang den 30:e mars för påskmad. Se gärna på hemsidan för vad som erbjuds. Vi vill stärka budskapet att klubben driver restaurangen i egen regi, så varje kaffekopp, varje bulle och köttbulle ni handlar i kiosk eller restaurang är ett stöd rakt in i klubbkassan utan mellanhänder.
Vi hoppas och tror att alla medlemmar & gäster kommer att uppskatta utbud och miljö under säsongen och därmed mätta o belåtna sjunka ned i fåtöljerna och skryta över golf och upplevelser.

Har du någon som du vill locka in i vår underbara värld?
David kommer att genomföra en mängd golfskolor under april- juni och inte bara det utan han kommer även att lära ut grunderna i grönt kortkurser med början den 15:e april. Så varför inte ge någon en grönt kortkurs i present så har du någon att spela med i framtiden? Hör av dig till David eller kansli så ordnar vi det. Klicka här http://wittsjogk.se/gront-kort/

Klubbchefen är linslus
I dagens Norra Skåne finns en artikel att beskåda om klubb o klubbchef. Vi vänder på varje sten för att uppmärksamma omvärlden om vad det är som föregår i snapphanebyggden nuförtiden. Jag hoppas att orden i artikeln skall inspirera och göra att du som medlem känner dig laddad för att besöka klubb, restaurang och framförallt banan.
Vi kommer även att annonsera för att visa våra fina stuglägenheter och vår ”Pärla i norra Skåne” i bland annat svensk golf, Golf Digest, Golfpärlor och Golf.DK allt för att skapa trafik till vår investering.

Länk till Norra Skåne

PS du har väl betalat in årsavgiften?

Varmaste av hälsningar
Micke Rydell Klubbchef