Klubbmästerskap 2019

Klubbmästerskap 2019

Vi ser fram emot årets klubbmästerskap, som äger rum lördagen den 17 augusti och söndagen den 18 augusti. Vi hoppas på många tävlande från juniorer till seniorer. Årets klubbmästerskap är organiserat enligt följande;

1)    För att bli klubbmästare för herrar respektive damer är det spel om 54 hål som gäller. 36 hål spelas på lördagen och resterande 18 hål på söndagen.  Vinnare blir den med lägst sammanlagt bruttoresultat över 54 hål.

2)    För att bli klubbmästare i klasserna herrar/damer 40-50-60-70-75 och 80 är det spel om 36 hål som gäller. 18 hål spelas på lördagen och resterande 18 hål på söndagen. Vinnare blir den med lägst sammanlagt bruttoresultat över 36 hål i respektive klass.

3)    Föra att bli juniorklubbmästare är det spel om 36 hål som gäller. 18 hål spelas på lördagen och resterande 18 hål på söndagen. Vinnare blir den med lägst sammanlagt bruttoresultat över 36 hål. Här kommer även att koras en juniorklubbmästare netto.

Klubbmästerskapet spelas således i alla kategorier samma helg. Vardagsmedlemmar betalar ej greenfee för att delta. Prisutdelning hålls direkt efter avslutande runda på söndagen. Ingen startavgift på årets KM