H60 Seriesegrare!

H60 Seriesegrare!

SERIESEGER FÖR H60-LAGET

Klubbens H60-lag i distriktets seniorserier har bärgat seriesegern i den div 3 serie laget spelat. Inför den sista omgången som spelades i Eslöv ledde laget med 8 slag före hemmalaget. Men efter starkt spel av framförallt Lasse Ohlsson och Lennart Karlsson ökades avståndet ut och  den totala segermarginalen blev 23 slag före Eslöv. Övriga lag i serien, Österlen 2, Kristianstad 2, Bosjökloster och Skyrup.

WGK GK H60 serieseger i div 3 N. Sittande fr v: Lasse Ohlsson, Lennart Karlsson, Lars Soneson, Bo-Göran Andersson. Stående: Björn Carlsson och Magnus Nilsson. I laget har också Lars ”Dala” Mattsson och Peter Tage-Hansen spelat.

Segern innebär att Wittsjö nästa säsong flyttas upp och nästa säsong spelar i H60 div 2.