Golfens Dag på Wittsjö Golfklubb den 26:e maj.

Golfens Dag på Wittsjö Golfklubb den 26:e maj.

Golfens Dag 26 maj 2018

Missa inte detta tillfälle till att introduceras till klassisk golf såväl som helt modern ”Footgolf”. Vi tar tillfället i akt att den 26 maj bjuda in så många som vill att prova på de olika ingredienserna i spelet golf. Men vi har för denna dagen även byggt en sex håls Footgolfbana för att presentera en nykomling i förbundet. Här få ni chansen att gör apar med fötterna eller varför inte utmana någon av tjejerna i Vittsjö GIK:s damlag i sporten. För de mindre så har vi en hoppborg vid första putting greenen. Vi kommer även att ha en mindre bilsalong från Lindgrens bil och förevisning av diverse andra produkter på plats.

Under denna dag tänker vi även inviga våra helt nya stug/lägenheter och till vår hjälp har vi här den före detta toppmålvakten Ronnie Hellström, som även signerar sin bok ”Bäst i Världen”

Så här tänker vi oss programmet denna dag.

10:00                Startar golfträning på klubbens olika övningsområden. Här träffar ni klubbens elitlag och tränare som övar er i chipp, putt och utslag. Detta pågår sedan fram till 14:00

11:00                Lottdragning här lottar vi ut greenfeebiljetter och någon enstaka stugövernattning för två personer. Alla som vill delta i lottdragning, signerar in sig i greenfeeboken vid ankomst.

11:30                Footgolf vi lånar ut bollar för att träna Footgolf på vår nybyggda bana, passa på att träna innan VGIK tjejerna kommer, så ni kan utmana dem när de anländer.

12:00                Ny lottdragning och Vittsjös damlag anländer för att testa golf med både händer o fötter.

13:00                Lottdragning igen för att se om ni kan vinna en övernattning i lägenheterna.

13:30                Invigning av våra nya stug/lägenheter.

14:00                Avslutning med sista lottdragningen, för dagen.

Under tiden evenemanget pågår bjuder vi på grillad vi korv nere vid grillstationen vid Footgolfbanan. Restaurangen har givetvis öppet för den som vill handla lunch.

Under tiden kl. 10;00 till 14:00 erbjuder vi 2 nya medlemmar till priset av en. Teckna medlemskap inkl. grön kortkurs till priset av 199 kr i månaden för två personer under 2018. Därefter betalar ni båda 199 kr i månaden under 2019.

Vi kommer att ha ett erbjudande som endast pågår mellan 10–14 och det handlar om tecknande av medlemskap 2 för en endast under 2018. Exempelvis ny spelare erbjuds att ta med sig en kamrat och för 199 kr i månaden får de båda grön kortkurs samt spel därefter under 2018 för 199 kr månaden år 2019 får de båda betala 199 kr i månaden under resterande tiden.

Varmt välkomna den 26:e maj, önskar Wittsjö Golfklubb