Europa mästerskapet för H 55+ avgjort.

  • -

Europa mästerskapet för H 55+ avgjort.

Som tidigare nämnts ska Lasse Ohlsson delta i EM som spelas i Polen. Nu har detta mästerskap avgjorts och Sverige kom på en hedrande 4 plats (av 24 nationer) och hans personliga placering blev 18. Denna plats var han inte riktigt nöjd med eftersom han förra året kom 9:a, Lasse berättar att ”det var något tuffare motstånd denna gång men att det var en nyttig erfarenhet som kan behövas vid senare tävlingar”.

Vidare berättar Lasse att ”banan vi spelade (Postolowo) var svår med många vattenhinder och andra klurigheter som ställde till det för många spelare. Vi är mycket nöjda med vår placering men hoppas kunna förbättra den ytterligare några snäpp vid mästerskapet nästa år, som spelas i Finland. England vann och slog oss med 32 slag. Vi hade chans att nå 3:e platsen men Finland slog oss med 5 slag. Tvåa kom Italien som hade 19 slag bättre än vi”, avslutar Lasse.

Lasse ska under detta år spela ytterligare tävlingar för SSG (svensk seniorgolf). Först, landskamp mot Danmark i slutet av juli och senare Nordiska mästerskapet som spelas i Norge, Dröbak GK.

Lasse vill också passa på att tacka Vittsjö golfklubb för den sponsring han fick inför EM.

Vittsjö golfklubb önskar honom lycka till på de kommande äventyren.