Dags att anmäla er till Wittsjöveckan se här hur kul vi skall ha

Dags att anmäla er till Wittsjöveckan se här hur kul vi skall ha

Junior-slaget lördagen den 7 juli

Tävlingen där all behållning tillfaller juniorerna. 7 juli Junior supporten: 4 mannalag mixad tävling. Anmälningsavgift 100 kr tävlingsgreenfee; inte en krona En tävling med mängder av möjligheter att skapa ett bra resultat, då du kan köpa dig fri från misstag och inhandla golfslag från proffsen Alla intäkter till klubbens juniorverksamhet. Avgjort en tävling i social anda och där alla får pris.

—————

4-Lingen med Vittsjö Camping söndagen den 8 juli

Wittsjö deltävling I 4-ling touren med stöd av Wittsjö Camping

Singeltävling Anmälningsavgift 100 kr Tävlingsgreenfee 200 kr. Tävlingen ingår i 4-lingtouren men är öppen för alla som vill. Vittsjö turistförening står för prisbordet.

Golfhäftet Trophy måndagen den 9 juli

Golfhäftet Trophy är en 2 manna “Greensome”. Anmälningsavgift 150 kr med kortet och 200kr för övriga. Tävlingsgreenfee 150 kr. Se mer här http://www.golfhaftet.com/sv/trophy/info/

Vinnarna kvalificerar sig till finalen på Stadium Course på Bro Hof.

PRON:s Scramble tisdagen den 10 juli

Davids 2 manna scramble, Anmälningsavgift 200 kr & tävlingsgreenfee 200 kr pp. Här gäller det att jag jaga birdies o par ni väljer bästa positionen för ert nästa slag och så fortsätter det till bollen är i hål. Partävling där David står för prisbordet. I scramble siktar man på par och birdies. Viss reducering av HCP.

Race To Thailand onsdagen den 11 juli

Race to Thailand en 2 manna Irish greensome tävling där du kan kvalificera dig till finalen på Salems GK och väl där tävlar du om en resa för två till underbara Thailand i vinter. De tre bästa paren i tävlingen kvalificerar sig. Läs mer om tävlingen på RTT:s hemsida http://racetothailand.com/ . Avgift 300 kr pp och tävlingsgreenfee 150 kr pp

——————

Hio Challenge den 12 juli

Samtliga 18 hål är korta par 3:or, mellan 35-40 meter till 120-130 meter. Singeltävling en klass. Damerna har ca 15% kortare hål än herrarna. Vi sätter upp en bana bestående av 18 per treor. Längderna varierar från ca 40 meter upp till 120. Det går ut på att göra HIO men även att tillgodoräkna dig så många birdies som möjligt 1-5 får pris och ettan är kvalificerad till finalen i Race To Thailand. Se mer här http://racetothailand.com/thailand-hio-challenge

————————-

Krögare Golfen Wittsjö GK fredagen den 13 Juli

Dags för årets Krögare Golf i samarbete med några av våra leverantörer. Vi kommer att spela 4 manna bästboll med Kanonstart kl. 13:00 man skriver endast 2 scores per hål. Tävlingen är öppen för alla med hcp 54 och neråt Det kommer att bjudas på lite förtäring ute på banan. Vi serverar efter prisutdelningen med start 19:00 en grillbuffé bestående av:

Härliga skivor av Nattbakad svensk fläskkarré, BBQ Marinerade kycklingfiléer Chorizo, bakad Potatis med vispat kryddpotatis, Krämig Pastasallad med soltorkade tomater, Grillade Majskolvar, Tomat & Fetaostsallad, Fräsch grönsallad Nybakat bröd, Smör

Pris inkl. startavgift, grillbuffé & underhållning 399 kr Tävlingsgreenfee 150 kr.
————-