Måndagen den 19:e november öppnar vi niohålsbana.

Måndagen den 19:e november öppnar vi niohålsbana.

Säsongen fortsätter och vi skiftar över till niohålsbana med ordinarie greener från och med måndagen den 19 november.  Vi ser att ni från detta datum även använder slagmatta (som finns innanför dörren på klubbhuset). Mattan behövs för att vi inte räknar med växtlighet längre och alla uppslagna torvor kommer inte att läka ihop före maj månad, så var försiktiga. Naturligtvis använder vi vintergreener om kylan slår till. Men vi överlåter detta till er goda smak att bedöma. Tumregeln är… vit green spelar man inte mot…. Svinga lugnt

Ps Vinnaren av ett trepack bollar är Jan Olof Aronsson som gissade närmast när det gäller värdet på maskinparken. J O gissade 7 450 000 kr och värdet är 7 930 000 kr. Grattis ds

Klubbchefen

Nya öppettider för vintern

Öppettider kansli & reception

Från och med måndag  den 29:e oktober så kommer vi endast att hålla öppet tisdag & torsdag mellan 09:00- 15:00, som vanligt m a o. Vi hänsvisar så mycket som möjligt till info@wittsjogk.se som besvarars så snart möjligheter ges. Sista halvan av november och delar av december kommer vi att hålla lite ledigheter så det kan dröja lite med svaren.

HIO för sjutton

Jan Bergh heter mannen för dagen (i söndags) som lyckades med konststycket att göra HIO på hål 17. Vi sänder de varmaste av grattulationer för denna prestation  som dessuton skedde på tävlingen ”Älgjakten” i söndags. Jan hade siktet inställt på Par 3:orna denna dag (2 under par på treorna) men lyckades bäst på 17:e. Grattis igen.

ps Ni som gör HIO glöm inte att anmäla er på förbundets sida ”Hio klubben” http://www.hioklubben.se/extra/pod/?module_instance=1

Klubbchefen

Söndagen den 30:e start från hål 10

På söndag den 10:e september startar allt spel från hål 10 även då tävlingen ”Kalkongolfen”

Nya öppettider

Från måndag 1 oktober har vi som sedvanligt nya öppettider i kansli o shop.

Vardagar 09:00-15:00 & Helger 09:00-14:00

Vi håller dessa tider t o m oktober ut.

Restaurangen kiosk håller öppet t o m den 14:e oktober med följande tider:

Vardagar 08:00-16:00 & Helger 08:00-15:00.

H60 Seriesegrare!

SERIESEGER FÖR H60-LAGET

Klubbens H60-lag i distriktets seniorserier har bärgat seriesegern i den div 3 serie laget spelat. Inför den sista omgången som spelades i Eslöv ledde laget med 8 slag före hemmalaget. Men efter starkt spel av framförallt Lasse Ohlsson och Lennart Karlsson ökades avståndet ut och  den totala segermarginalen blev 23 slag före Eslöv. Övriga lag i serien, Österlen 2, Kristianstad 2, Bosjökloster och Skyrup.

WGK GK H60 serieseger i div 3 N. Sittande fr v: Lasse Ohlsson, Lennart Karlsson, Lars Soneson, Bo-Göran Andersson. Stående: Björn Carlsson och Magnus Nilsson. I laget har också Lars ”Dala” Mattsson och Peter Tage-Hansen spelat.

Segern innebär att Wittsjö nästa säsong flyttas upp och nästa säsong spelar i H60 div 2.

Avslutning på damgolfen

igår den 6 septembber var det avslutning på damgolfen. Golf å soppa på programmet och många glada skratt.

Klicka vidare för resultaten av medlemsundersökningen

Hej på sidan klubben / Nyheter hittar ni resultaten av medlemsundersökningen ”players first” den sista delen av medlemmarna får undersökningen den 12 sept.

Medlemsundersökning

Resultat ifrån medlemsundersökning. Klicka på länkarna för att läsa mer.

Medlemsundersökning 1

Medlemsundersökning 2

Medlemsmöte i klubbhuset den 25:e september

Hej samtliga medlemmar är varmt välkomna till ett extra medlemsmöte, i syfte att informera och samtala kring klubbens utveckling. Allt enligt ordförande Bengts senaste brev. Här är punkterna

• styrelsens ställningstagande till förslaget av ny bansträckning,
  • vår maskinpark,
  • erfarenheter och framtid för golfrestaurangen/kiosken,
  • behov av personal inom kansliet,
  • utvecklingen av medlemsantalet,
  • framtida årsavgift och hänsyn till friskvårdsbidraget,
  • erfarenheter/resultat av uthyrning våra stugor i form av golfpaket
  • kostnader och intäkter för klubben

Varmt välkomna kl 18:00 den 25 sept.

WGK