Maj månads utbyte med Ängelholms Golfklubb

 • -

Maj månads utbyte med Ängelholms Golfklubb

Spela fritt på Ängelholms GK under maj

Hej som tidigare år har Wittsjö Golfklubb och Ängelholms Golfklubb ett utbyte under Maj månad. Fullvärdiga medlemmar får vid ett tillfälle spela på respektive bana utan kostnad. Vi har i detta endast en begränsning och det är att det är maximerat till 8 personer per dag. Detta går i bokningsordning om fler än 8 personer är bokade betalar de som är övertaliga ordinarie greenfee. Alternativt bokar de in sig dagen efter. För vardagsmedlemmar gäller samma sak men då på vardagar. Hoppas att ni alla skall trivas med detta.

MVH

Klubbcheferna Ängelholm & Wittsjö GK


 • -

Hålpipning o dressning

Hej i syfte att få OK greender till helgen 5-6 maj (Damtävling) hålpipar vi idag och toppdressar greenerna idag måndag och i morgon tisdag.

Banchefen


 • -

Medlemmarnas Seriespel

Se här medlemmar, nu vankas det seriegolf

Seriegolf


 • -

Får du inte våra nyhetsbrev?

INGET NYHETSBREV?

Det kan ibland vara så att din epostserver inte tar mot nyhetsbrev speciellt inte om du har en ”Hotmaladress”. De kan ibland neka tillträde till brev som går ut till en mängd mottagare de tolkar det som ”spam” (skräppost) di måste då be din leverantör att ställa ner gränsvärdet eller leta i din skräpkorg och godkänna info@wittsjogk.se som avsändare. Om du gör detta kan du i fortsättningen njuta av all information från klubben.

 

Varma hälsningar Wittsjö Golfklubb


 • -

Banan öppnar IDAG!

Klubbens grönytepersonal har slitit hårt och möjliggjort för en tidigare öppning av banan. Med tanke på att greener var snötäckta för mindre än en vecka sedan så har det jobbats hårt. Tänk på att banan än så länge är skör då nätterna är kalla så det innebär att det aldrig har varit mer viktigt att laga nedslagsmärken,

Rangen är öppen som vanligt och drivs av polletter eller ”tior”

Varmt välkomna ut  i det gröna.

Personalen Wittsjö Golfklubb


 • -

Öppning av rangen

Vi avvaktar isproppar innan vi kan öppna rangen på riktigt. Vi skall testkötra bollplockaren för att se om det är hårt nog i marken att köra. Vi återkommer med öppningsdatum. Detsamma gäller även banan, men vi kör på städdagen som tidigare presenterats på lördag strt 08:30.


 • -

Grand Opening i Shopen

Söndagen den 8:e april öppnar vi shopen för säsongen med fina erbjudanden.

Detta innebär bland annat:

30% på FootJoy

och Puma skor

20% på Max vagnar

50% på Cobra TourTrusty wedgar

20% på Årets klädnyheter

Erbjudande gäller endast denna dag.

Öppet mellan 9-15

Varmt välkomna


 • -

Juniorträning

Hej där Wittsjöjunior, det är dags att slipa verktygen inför vad vi tror är grundpelaren till bästa juniorlaget någonsin….  Vad behövs då? Jo träning, en massa träning. Det är med anndra ord dags att starta säsong 2018.

Detta skall vi göra vid ett uppstartsmöte, ett öppet hus den 18:e april kl 18:00. Vi kommer då att dela in er i grupper och presentera årets träningsschema och vilka som kommer att träna er ……

 

Vi hoppas ni alla kommer den 18:e, Glad Påsk


 • -

Nyheter avseende Seniorgolfen och Trivselgolfen

Här kommer några nyheter rörande Seniorgolfen och Trivselgolfen:

Vi spelar på tisdagar(Seniorgolfen) och onsdagar(Trivselgolfen) med första start kl. 9.00

Vi ska anmäla oss på nätet via GIT senast på måndagen(Seniorgolfen) eller tisdagen(trivselgolfen)

Vi fyller i tider fr.o.m 09.00 och framåt. När en boll består av tre personer tar vi nästa tid.

Bollarna kommer som vanligt att lottas kl 8.30.

Nu hoppas vi bara att våren kommer snart så vi kan börja spela!


 • -

Nyhetsbrevet

Hej där medlem i klubben, dags igen för lite nyheter från oss.
Dagens innehåll:

 • Banans öppnande
 • Restaurangen öppnar
 • Grönt kort
 • Artikel i Norra Skåne

Varje vår den ständiga frågan, när kan vi börja spela golf?
Ja denna säsong verkar vara trögstartad. Just som solen tittar fram varnar metrologerna för iskyla från Grönland (vad de nu skall hit å göra?) Detta gör att prognosen verkar aningen både dyster och förvirrad. Vi har en plan…… Banchef Jönson och undertecknad samtalar om detta dagligen och det gäller att ha en positiv livssyn när man tittar ut över det vita, menar vi båda.

Så här går tankarna i nuläget. Plan A är (vår strävan) öppning direkt efter påsk 2-3:e april, ser inte helt bra ut i nuläget. Det är då mer troligt att plan B träder i kraft vilken innebär öppning direkt efter städdagen den 7 april. Men vi är även realister så vi har ytterligare en plan som vi kallar för ”Plan vänta och C…….
Oavsett vad så öppnar vi kansli o shop den 3:e april, direkt efter äggätandet.

Vad som däremot öppnar är restaurangen.
Ingrid kommer i alla händelser att öppna vår egen restaurang den 30:e mars för påskmad. Se gärna på hemsidan för vad som erbjuds. Vi vill stärka budskapet att klubben driver restaurangen i egen regi, så varje kaffekopp, varje bulle och köttbulle ni handlar i kiosk eller restaurang är ett stöd rakt in i klubbkassan utan mellanhänder.
Vi hoppas och tror att alla medlemmar & gäster kommer att uppskatta utbud och miljö under säsongen och därmed mätta o belåtna sjunka ned i fåtöljerna och skryta över golf och upplevelser.

Har du någon som du vill locka in i vår underbara värld?
David kommer att genomföra en mängd golfskolor under april- juni och inte bara det utan han kommer även att lära ut grunderna i grönt kortkurser med början den 15:e april. Så varför inte ge någon en grönt kortkurs i present så har du någon att spela med i framtiden? Hör av dig till David eller kansli så ordnar vi det. Klicka här http://wittsjogk.se/gront-kort/

Klubbchefen är linslus
I dagens Norra Skåne finns en artikel att beskåda om klubb o klubbchef. Vi vänder på varje sten för att uppmärksamma omvärlden om vad det är som föregår i snapphanebyggden nuförtiden. Jag hoppas att orden i artikeln skall inspirera och göra att du som medlem känner dig laddad för att besöka klubb, restaurang och framförallt banan.
Vi kommer även att annonsera för att visa våra fina stuglägenheter och vår ”Pärla i norra Skåne” i bland annat svensk golf, Golf Digest, Golfpärlor och Golf.DK allt för att skapa trafik till vår investering.

Länk till Norra Skåne
https://www.e-pages.dk/norraskaane/2771/article/706882/23/1/render/?token=7b491e539aa63abe444c949f41341b26

PS du har väl betalat in årsavgiften?

Varmaste av hälsningar
Micke Rydell Klubbchef