MEDLEMSLOTTERI

MEDLEMSLOTTERI

Medlemslotteriet stötta…
Stötta är ett prenumerationslotteri som gör klubben starkare – varje kvartal. På köpet får du chans att vinna och att vinna stort varje kvartal. Ett vinnar-vinnar-koncept för både dig och Wittsjö GK helt enkelt!

Varför ska jag bli en Stöttare?
Det är tillsammans vi gör skillnad. Ju fler vi är som stöttar desto mer pengar får vi till vår verksamhet. Ju fler vi är som stöttar desto mer kan du vinna.

Vad kan jag vinna på det?
Ju fler vi är desto större vinst. För varje lott som säljs ökar vinstpotten med 40kr/kvartal. Lotteriet startar vid 50 sålda lottnumer vilket gör att vinsten är minst 2000 kr/kvartal. Vinsterna utgår i form av presentkort på upplevelser, golfresor och golfutrustning. Vinstplanen är 1 vinst mellan 50-100 lotter, 2 vinster mellan 100 – 200 lotter och 3 vinster över 300 lotter.

Hur funkar det?
Gå till stotta.se/wittsjo-gk och registrera dig. Välj mellan kortbetalning eller autogiro och sedan dras pengarna varje kvartal. Du kan också gå med genom att fylla i autogitoblankett på kansliet. Efter registrering tilldelas du ett nummer och får ett lottbevis.

Klicka in dig här: http://stotta.se/wittsjo-gk/draws/next-open/

Hur ofta är det dragning?
Efter försäljningsperioden så är det dragning varje kvartal. Dragningarna publiceras på www.stotta.se/wittsjo-gk

Kan jag gå urnär som helst?
Ja, lotteriet har ingen uppsägningstid. Du är alltså med så länge du själv vill. Vi återbetalar dock inte inbetalda insatser.

Fantastiskt med nöjda kunder.

”Hej

Tusen tack för en otroligt trevlig upplevelse i helgen, och som min kompis sa så var det 10 av 10 i betyg.

Ett trevligt och proffsigt bemötande av grabbarna på kansliet och ett väldigt varmt välkomnande av damen i restaurangen som gav oss full service med mat och frukostkorg.

Som det står i era omdömen så är det trevlig personal, och det skriver vi under på alla dagar i veckan.

Stugan var super den också, helt fantastiskt vilken fin stuga med alla bekvämligheter, och att vi dessutom fick kvällssol på verandan gjorde ju inte saken sämre.

När det gäller banan så var den otrolig den också, visst är det tidigt på säsongen och givetvis är inte gräset i full fart än, men det gjorde oss inget.

En härlig bana att spela med bra layout.

Vi bestämde att göra detta varje år och kommer höra av oss nästa vår igen med förhoppning att kunna få komma ungefär samma helg igen.

Så tack än en gång för allt och med förhoppning på återseende april 2020.

Med dom vänligaste hälsningarna

Nisse & Ola från Falköping”

Trivselgolfen och Seniorgolfen startar denna vecka

Du kan läsa mer under Om klubben/Seniorkommittéen/Seniorgolfen alternativt Trivselgolfen. Under Vintergolfen kan du läsa vilka som spelat bäst under vintern.

Nu är både bana och restaurang öppen för säsongen

Nu har vi ruskat av oss vinterpälsen och öppna allt för säsongen. Reception och Shop är öppna måndag-torsdag 08:00-17:00 fredagar- söndagar 08:00-14:00. Restaurangens öppettider finner du under fliken restaurang. Glöm inte att ankomstregistrera dig vid ankoms i reception eller via terminal. Kniper det är ni alltid välkoma att regga era rundor i efterskott.

Välkomna ut till en ny säsong

Det är dags för vårmöte i mars.

Den sista söndagen i mars som tidigare välkomna den 31 mars kl 14:00

Eventuella motioner skall vara kansliet tillhanda senast den 5 mars

HIO för sjutton

Jan Bergh heter mannen för dagen (i söndags) som lyckades med konststycket att göra HIO på hål 17. Vi sänder de varmaste av grattulationer för denna prestation  som dessuton skedde på tävlingen ”Älgjakten” i söndags. Jan hade siktet inställt på Par 3:orna denna dag (2 under par på treorna) men lyckades bäst på 17:e. Grattis igen.

ps Ni som gör HIO glöm inte att anmäla er på förbundets sida ”Hio klubben” http://www.hioklubben.se/extra/pod/?module_instance=1

Klubbchefen

Nya öppettider

Vi har öppet i receptionen enligt följande:

Måndag-torsdag 08:00-17:00

Fredag- Lördag 08:00 – 14:00

———————————–

Restaurangen serverar lunch 11:30-13:30 i övrigt tid a la carte

Om restaurangen inte är bokad stänger vi kl 15:00

H60 Seriesegrare!

SERIESEGER FÖR H60-LAGET

Klubbens H60-lag i distriktets seniorserier har bärgat seriesegern i den div 3 serie laget spelat. Inför den sista omgången som spelades i Eslöv ledde laget med 8 slag före hemmalaget. Men efter starkt spel av framförallt Lasse Ohlsson och Lennart Karlsson ökades avståndet ut och  den totala segermarginalen blev 23 slag före Eslöv. Övriga lag i serien, Österlen 2, Kristianstad 2, Bosjökloster och Skyrup.

WGK GK H60 serieseger i div 3 N. Sittande fr v: Lasse Ohlsson, Lennart Karlsson, Lars Soneson, Bo-Göran Andersson. Stående: Björn Carlsson och Magnus Nilsson. I laget har också Lars ”Dala” Mattsson och Peter Tage-Hansen spelat.

Segern innebär att Wittsjö nästa säsong flyttas upp och nästa säsong spelar i H60 div 2.

Avslutning på damgolfen

igår den 6 septembber var det avslutning på damgolfen. Golf å soppa på programmet och många glada skratt.

Klicka vidare för resultaten av medlemsundersökningen

Hej på sidan klubben / Nyheter hittar ni resultaten av medlemsundersökningen ”players first” den sista delen av medlemmarna får undersökningen den 12 sept.