Medlemskommittén

Medlemskommittén arbetar för att medlemmarna skall trivas på sin klubb och att klubbkänslan skall öka. Klubben skall engagera så många medlemmar som möjligt i följande aktiviteter och tävlingar:

Genom att informera via e-post, facebook och anslag på klubben.

I mitten av april kommer vi att kalla till ett uppstartsmöte där alla kommittéer, styrelsen, restaurangen och Pro informerar om vad som skall ske under säsongen. Nya medlemmar inbjuds till särskilt möte och under hösten görs en uppföljning.

Golf värdar under augusti och september är ett populärt inslag i verksamheten.

Fortsätta att arbeta för att medlemmarna får ett mervärde av sitt medlemskap t.ex. genom fyrlingen och samarbete med andra klubbar.

Vi vill ge förutsättningar att bli en bättre golfare och föreslår medlemsaktiviteter såsom gruppträning med Pro, försäsongsträning inomhus och regelträff under vinterhalvåret. Fortsätta med regel vandring på våren och ansvara för ”veckans regelfråga”.

Innan grönt kort utbildningen är avslutad skall vi ge information om klubben och om möjligheten att spela med en ”fadder” enskilt eller i grupp. Någon från medlemskommittén skall också ta personlig kontakt med nya medlemmar. Ansvara också för fadderverksamheten för medlemmar med klubbhandicap. Alla medlemmar med klubbhandicap erbjuds gratis träning en gång per vecka.

Underlätta kontakten mellan nya och gamla medlemmar är viktigt. Därför skall vi genomföra sju tävlingar för enbart medlemmar. Vi börjar med ”sköna maj” i mitten av maj, frukostgolf i början av juni, nattgolf med pytt i panna, flagg tävling den 21 juni, irish greensome mästerskapet, där vi utser klubbens bästa par, andra veckan i augusti, tre-klubbor plus putter i början av september och vi avslutar med julgolf den 1:a advent. Vi kommer att göra ett nytt försök med ”Bästboll 9 hål”.

Vi vill försöka med en ny aktivitet, spela golf 9 hål, äta en enkel måltid och därefter ha en intressant aktivitet.

Siv Harrysson ordförande, Helena Malje, Britt Persson, Bengt Gunnarsson, Jan Gustafson

SPELA MED EN FADDER I GRUPP ELLER ENSKILT

Vi börjar tisdagsgolfen, ”fadderrundorna”, den 7 maj kl 18:00. Alla medlemmar med handicap 36 – 54 är välkomna. Samling vid första tee och vi spelar 9 hål.

Vi spelar alla tisdagar i maj, juni och augusti.

Anmälan till tisdagsgolfen senast måndagen innan speldag på medlemstavlan i klubbrummet eller ringa till kansliet 0451-22635.

Vill du hellre spela ensam med en ”fadder” kan du ringa kansliet så ordnar vi detta.

VÄLKOMMEN

GRATIS TRÄNING FÖR MEDLEMMAR MED HANDICAP 36 – 54

Även i år bjuder Wittsjö Golfklubb på gratis träning för medlemmar med hcp 36 – 54.

Vi börjar onsdagen den 8 maj kl 17:00 – 18:00. Samling vid rangen.

Tränare: Andreas Hedlund

Träning alla onsdagar i maj, juni och augusti.

Anmälan till onsdagsträningen på medlemstavlan i klubbrummet eller ringa till kansliet 0451-22635 senast tisdagen innan träningsdag.

VÄLKOMNA

SAKNAR DU SPELKOMPIS

Spelsugen med saknar spelkompis. Då kan du alltid ring kansliet för det finns medlemmar som alltid är spelsugna.

GOLFVÄRDAR

Schema för golfvärdar i augusti och september läggs senare.

BÄSTBOLL 9 HÅL

Även 2019 tänker vi ha seriespel öppet för alla medlemmar i Wittsjö GK. Seriespelet spelas i 2-mannalag. Spelformen är bästboll/poängbogey, 9 hål. Det krävs minst 16 lag för att vi skall starta. Vid  16 lag kommer lagen att lottas in i 4 grupper där varje lag spelar tre matcher. Vinnarna i varje grupp möts i en finalomgång, där det slutliga vinnarparet utses. Spelschemat kommer att fastställas efter hur många lag som anmäler sig.

MEDLEMSTÄVLINGAR

Hänvisar vi till klubbens tävlingsschema som finns under fliken TÄVLINGAR.