Medlemskommittén

Verksamhetsplan 2020

Medlemskommittén arbetar för att medlemmarna skall trivas på sin klubb och att klubbkänslan skall öka. Klubben skall engagera så många medlemmar som möjligt i följande aktiviteter och tävlingar:

• Genom att informera via e-post, facebook och anslag på klubben.
  • I mitten av april kommer vi att kalla till ett uppstartsmöte där alla kommittéer, styrelsen, restaurangen och vår tränare informerar om vad som skall ske under säsongen. Nya medlemmar inbjudes till särskilt möte och under hösten görs en uppföljning.
  • Golfvärdar under augusti och september är ett populärt inslag i verksamheten.
  • Fortsätta att arbeta för att medlemmarna får ett mervärde av sitt medlemskap t.ex. genom fyrlingen och samarbete med andra klubbar.
  • Vi vill ge förutsättningar att bli en bättre golfare och föreslår medlemsaktiviteter såsom gruppträning, försäsongsträning inomhus och regelträff under vinterhalvåret. Fortsätta med regelvandring på våren och ansvara för ”veckans regelfråga”.
  • Innan grönt kort utbildningen är avslutad skall vi ge information om klubben och om möjligheten att spela med en ”fadder” enskilt eller i grupp. Någon från medlemskommittén skall också ta personlig kontakt med alla nya medlemmar. Ansvara också för fadderverksamheten för medlemmar med klubbhandicap. Alla medlemmar med klubbhandicap erbjuds gratis träning en gång per vecka.
  • Underlätta kontakten mellan nya och gamla medlemmar är viktigt. Därför skall vi genomföra sju tävlingar för enbart medlemmar. Vi börjar med ”sköna maj” i mitten av maj, en flaggtävling den 6 juni, frukostgolf den 14 juni, nattgolf med pytt i panna i slutet av juni, irish greensome mästerskapet, där vi utser klubbens bästa par, andra veckan i augusti, tre-klubbor plus putter i början av september och vi avslutar med julgolf den 1:a advent. Vi kommer att göra ett nytt försök med ”Bästboll 9 hål”.
  • Vi vill försöka med en ny aktivitet, spela golf 9 hål, äta en enkel måltid och därefter ha en intressant aktivitet.

I medlemskommittén ingår;

Britt Persson, Bengt Gunnarson, Jan Gustafson, Lars Grandelius, Siv Harrysson