Medlemskommittén

Till medlemmar med handicap 36 – 54

Varje tisdag med start den 8 maj kl 18:00 kan du spela med erfarna och trevliga golfare, faddrar, få lite tips och hjälp med regler. Vi spelar 9 hål och fadderrundorna fortsätter på tisdagar i maj, juni och augusti.

Anmälan till kansliet 0451-22635 eller på lista som finns uppsatt på medlemmars anslagstavla senast måndag före speldagen.

Varje onsdag med start den 9 maj kl 17;00 erbjuder vi dej gratis träning i en timme med vår PRO David Enarsson. Träningen fortsätter på onsdagar i maj, juni och ev. augusti. Max 10 deltagare per gång.

Anmälan till kansliet0451-22635 eller på lista som finns uppsatt på medlemmars anslagstavla senast måndag före träningsdagen.

Spela med egen fadder är välkomna att ringa kansliet så ordnas detta. Klubben har ett antal medlemmar som gärna ställer upp och spelar med er.

SAKNAR DU SPELKOMPIS

Spelsugen med saknar spelkompis. Då kan du alltid ring kansliet för det finns medlemmar som alltid är spelsugna.

SPEL MED DAMER

Alla damer är välkomna att spela med ”Young Ladies” oavsett handicap, 9 hål, varje torsdag kl 17:00. Vi börjar den 3 maj och spelar sedan varje torsdag i maj, juni och augusti. Eklektick och spel över säsongen. Ingen anmälan, 3 bollar bokade.

BLI BRA PÅ REGLER

Du inbjuds till en regelträff måndagen den 14 maj kl 18:00 i klubbrummet. Distriksdomare
Alf Collin guidar oss genom de snåriga golfreglerna. Kom och ställ dina frågor.

GOLFVÄRDAR

Schema för golfvärdar i augusti och september läggs senare.

BÄSTBOLL 9 HÅL

Även 2018 tänker vi ha seriespel öppet för alla medlemmar i Wittsjö GK. Seriespelet spelas i 2-mannalag. Spelformen är bästboll/poängbogey, 9 hål. Det krävs minst 16 lag för att vi skall starta. Vid  16 lag kommer lagen att lottas in i 4 grupper där varje lag spelar tre matcher. Vinnarna i varje grupp möts i en finalomgång, där det slutliga vinnarparet utses. Spelschemat kommer att fastställas efter hur många lag som anmäler sig.

MEDLEMSTÄVLINGAR

Hänvisar vi till klubbens tävlingsschema som finns under fliken TÄVLINGAR.

ORDER OF MERIT

Alla klubbens 5 medlemstävlingar ingår i ”ORDER OF MERIT”, ett poängsystem där vinnaren får 20 poäng, 2:an 18 poäng o.s.v. Deltager man i alla medlemstävlingarna får man extra poäng. Allt detta håller kansliet reda på åt oss.