Medlemskommittén

SPELA MED EN FADDER I GRUPP ELLER ENSKILT

Vi börjar tisdagsgolfen, ”fadderrundorna”, den 7 maj kl 18:00. Alla medlemmar med handicap 36 – 54 är välkomna. Samling vid första tee och vi spelar 9 hål.

Vi spelar alla tisdagar i maj, juni och augusti.

Anmälan till tisdagsgolfen senast måndagen innan speldag på medlemstavlan i klubbrummet eller ringa till kansliet 0451-22635.

Vill du hellre spela ensam med en ”fadder” kan du ringa kansliet så ordnar vi detta.

VÄLKOMMEN

GRATIS TRÄNING FÖR MEDLEMMAR MED HANDICAP 36 – 54

Även i år bjuder Wittsjö Golfklubb på gratis träning för medlemmar med hcp 36 – 54.

Vi börjar onsdagen den 8 maj kl 17:00 – 18:00. Samling vid rangen.

Tränare: Andreas Hedlund

Träning alla onsdagar i maj, juni och augusti.

Anmälan till onsdagsträningen på medlemstavlan i klubbrummet eller ringa till kansliet 0451-22635 senast tisdagen innan träningsdag.

VÄLKOMNA

SAKNAR DU SPELKOMPIS

Spelsugen med saknar spelkompis. Då kan du alltid ring kansliet för det finns medlemmar som alltid är spelsugna.

GOLFVÄRDAR

Schema för golfvärdar i augusti och september läggs senare.

BÄSTBOLL 9 HÅL

Även 2019 tänker vi ha seriespel öppet för alla medlemmar i Wittsjö GK. Seriespelet spelas i 2-mannalag. Spelformen är bästboll/poängbogey, 9 hål. Det krävs minst 16 lag för att vi skall starta. Vid  16 lag kommer lagen att lottas in i 4 grupper där varje lag spelar tre matcher. Vinnarna i varje grupp möts i en finalomgång, där det slutliga vinnarparet utses. Spelschemat kommer att fastställas efter hur många lag som anmäler sig.

MEDLEMSTÄVLINGAR

Hänvisar vi till klubbens tävlingsschema som finns under fliken TÄVLINGAR.