ÅRSAVGIFTER 2020

Klubben har vid årsmötet den 27:e oktober beslutat om följande årsavgifter för medlemskap i Wittsjö Golfklubb. Värt att notera är att vi från i 2019 delar upp årsavgiften i ”Medlemsavgift och spelavgift, där spelavgiften är delen som är möjlig att använda som friskvårdsavdrag gentemot ditt företag.

Senior – + 28 år, full spelrätt alla dagar i veckan.

Vardagsmedlem – Full spelrätt alla vardagar. Helger erläggs ordinarie greenfee.

Greenfeemedlem – 5 golfrundor ingår, därefter  betalar ni sydpoolengreenfee. (kan även spela 10 st 9 hålsrundor)

Distansmedlem – För boende minst 100 km från Wittsjö. 2 golfrundor ingår. Därefter betalar ni ordinarie greenfee vid spel på banan.

Introduktionserbjudande för nybörjare månadsbetalning 250 kr, autogiro 2 år 2020- 2021 *

Grönt kort-utbildning exkl. kursmaterial (250kr) ingår.

Sommar-medlemskap förutsätter att du är medlem i en annan golfklubb sedan tidigare.

Sommarmedlemskap innebär att du väljar startdatum själv under perioden 1 juni-sista augusti. Från start datum gäller medlemskapet 8 veckor.

Välkomsterbjudande För dig som redan har grönt kort och inte har varit medlem i Wittsjö Golfklubb tidigare erbjuder vi två års fullt medlemskap för endast 6300kr.

I samarbete med Svenska Golfförbundet och Entercard erbjuder vi även möjligheter till dig som redan har MOREGOLF kortet , eller som väljer att teckna sådant att dela upp avgiften oavsett storlek på flera delbetalningar under året. Läs mer här: https://golf.se/moregolf/

Wittsjö Golfklubb erbjuder autogirobetalning för årsavgifter överstigande 4000 kr. OBS vid autogirobetalningar tillkommer en avgift på 3% Vilket betyder att du som fullvärdig medlem betalar 507 kr x 10 månader. Nedan ser ni en blanket för autogiromedgivande….  Autogiromedgivande WGK

MEDLEMSKAP                                                  ÅRSAVGIFT

Fullvärdig senior                                            5 200 kr