ÅRSAVGIFTER 2019

Årsavgifter 2019

Klubben har vid årsmötet den 28:e oktober beslutat om följande årsavgifter för medlemskap i Wittsjö Golfklubb. Värt att notera är att vi från i år delar upp årsavgiften i ”Medlemsavgift och spelavgift, där spelavgiften är delen som är möjlig att använda som friskvårdsavdrag gentemot ditt företag.

En annan nyhet är att vi lägger samman delar av ungdommarna t en kategori som vi kallar Ungdomsmedlemskap eller JUVUX (Junior mot vuxen). Detta har vi gjort för att unga medlemmar skall ha lite lägre avgifter i början av sin arbetskarriär. I övrigt se nedan:

Senior – + 28 år, full spelrätt alla dagar i veckan.

Vardagsmedlem – Full spelrätt alla vardagar. Helger erläggs ordinarie greenfee.

Greenfeemedlem – 5 golfrundor ingår, därefter ordinarie greenfee.

Distansmedlem – För boende minst 100 km från Wittsjö. 1 golfrunda ingår. Därefter betalar ni ordinarie greenfee vid spel på banan.

Introduktionserbjudande för nybörjare månadsbetalning 250 kr, autogiro 2 år 2019- 2020

Grönt kort-utbildning exkl. kursmaterial (250kr) ingår.

Välkomsterbjudande För dig som redan har grönt kort och inte har varit medlem i Wittsjö Golfklubb tidigare erbjuder vi två års fullt medlemskap för endast 6300kr.

I samarbete med Svenska Golfförbundet och Entercard erbjuder vi även möjligheter till dig som redan har MOREGOLF kortet , eller som väljer att teckna sådant att dela upp avgiften oavsett storlek på flera delbetalningar under året. Läs mer här: https://golf.se/moregolf/

Wittsjö Golfklubb erbjuder autogirobetalning för årsavgifter överstigande 4000 kr. OBS vid autogirobetalningar tillkommer en avgift på 3% Vilket betyder att du som fullvärdig medlem betalar 507 kr x 10 månader. Nedan ser ni en blanket för autogiromedgivande….  Autogiromedgivande WGK

MEDLEMSKAP                                                  ÅRSAVGIFT

Fullvärdig senior                                              4 920 kr