Greenfeesamarbete/ Medlemsförmåner 2019

ENERGICENTER Gymkedja som finns i Bjärnum, Kävlinge, Knislinge, Kristianstad, Löddeköpinge, Markaryd, Osby, Staffanstorp, Tollarp & Tyringe. Erbjuder medlemmar och partners ett medlemskap för 249 kr/månad Ordinarie pris 299 kr/månad. Missa inte detta tillfälle att vara i form för golfen hela året. Du slipper även ordinarie inskrivningsavgift kör så det ryker. Erbjudandet gäller t o m 31 maj…..

Vi har lite olika samarbeten med andra klubbar. Dessa samarbeten gäller för er som är fullbetalande- och vardagsmedlemmar. Med 4-lingen för 1000:– spelar du fritt på Hässlegården GK, Perstorps GK och Skepparslövs GK. Fullbetalande medlem spelar alla dagar och vardagsmedlemmar på vardagar. Kortet köper du på din hemmaklubb.

Wittsjö Golfklubb är med i Sydpoolen. Se på hemsidan under fliken greenfee/sydpoolen vilka klubbar det gäller och avgifter.

Våra greenfeesamarbeten (gäller endast fullbetalande medlemmar i respektive klubb)

Klubb                                          Vardag         Helg

• Bosjökloster                     200 kr       300 kr
  • Skogaby                             300 kr       NEJ
  • Örestad                              200 kr       300 kr
  • Skyrup                               200 kr       300 kr
  • Älmhult                             250 kr       300 kr
  • Degeberga- Widtsköfle  250 kr       NEJ
  • Tönnersjö (ej högsäs)     250 kr       NEJ

————————————————————————————-

Medlemslotteriet stötta…

Stötta är ett prenumerationslotteri som gör klubben starkare – varje kvartal. På köpet får du chans att vinna och att vinna stort varje kvartal. Ett vinnar-vinnar-koncept för både dig och Wittsjö GK helt enkelt!

Varför ska jag bli en Stöttare?
Det är tillsammans vi gör skillnad. Ju fler vi är som stöttar desto mer pengar får vi till vår verksamhet. Ju fler vi är som stöttar desto mer kan du vinna.

Vad kan jag vinna på det?
Ju fler vi är desto större vinst. För varje lott som säljs ökar vinstpotten med 40kr/kvartal. Lotteriet startar vid 50 sålda lottnumer vilket gör att vinsten är minst 2000 kr/kvartal. Vinsterna utgår i form av presentkort på upplevelser, golfresor och golfutrustning. Vinstplanen är 1 vinst mellan 50-100 lotter, 2 vinster mellan 100 – 200 lotter och 3 vinster över 300 lotter.

Hur funkar det?
Gå till stotta.se/wittsjo-gk och registrera dig. Välj mellan kortbetalning eller autogiro och sedan dras pengarna varje kvartal. Du kan också gå med genom att fylla i autogitoblankett på kansliet. Efter registrering tilldelas du ett nummer och får ett lottbevis.

Klicka in dig här: http://stotta.se/wittsjo-gk/draws/next-open/

Hur ofta är det dragning?
Efter försäljningsperioden så är det dragning varje kvartal. Dragningarna publiceras på  www.stotta.se/wittsjo-gk

Kan jag gå urnär som helst?
Ja, lotteriet har ingen uppsägningstid. Du är alltså med så länge du själv vill. Vi återbetalar dock inte inbetalda insatser.

Klicka här för informations PDF:

Stötta-lotteriet Wittsjö_3