Vi hjälper dig att börja spela golf!

Wittsjö Golfklubb har som mål att assistera nya golfare in i vår spor efter bästa förmåga. Vi arrangerar därför inte bara ”Grönt Kort” kurser utan vi hjälper även dig genom att anordna regelkurser, fadderrundor (en erfaren golfare spelar nio hål med dig och pratar om spelhjälpande saker). Vi genomför dessa med benägen hjälp från vår medlemskommitté.

Vi vänder oss även till dig som kanske spelat ett tag redan har sk ”Grönt Kort” men ännu inte riktigt kommit ner från klubb HCP till 36,0
Vi försöker att inte släppa taget om dig som ny golfare innan du har hunnit in i klubben och hittat spelkamrater och attraktiva prova på tävlingar. Vår filosofi är att du skall bli ännu en frälst golfare, liksom vi är….

Vår nya pro Andreas lägger snart upp vårens nybörjarkurser här….

Varmt välkomna