Damkommittén

Vi i damkommittén ska aktivt arbeta för att engagera och aktivera fler av damerna på Wittsjö GK. Vi vill få en bättre gemenskap och få igång ett bättre nätverk för spel och tävlande. Nya damer som blir medlemmar vill vi få att känna sig välkomna genom att personligen kontakta dem och informera dem om vad vi har för aktiviteter och bjuda in dem till dessa.

Vi börjar säsongen med en vår träff och informerar om vad vi har att erbjuda under säsongen och därefter spelar de som vill och om vädret tillåter 9 hål.

Vi ska ha öppna grupper på torsdagar kl.17.30, 9 hål och söndagar kl.14.00, 18 hål, för alla damer oavsett ålder, handicap eller erfarenhet.

Det kommer att erbjudas träning för Andreas Hedlund på tisdagar mellan 19.00–20.00.

Vi ska erbjuda en informationsträff för de damer som är intresserade av att spela seriespel för klubben. Vi ska anordna en nationell dam dag med gemensam lunch efteråt. Vi ska undersöka möjligheterna att ha utbyte med någon eller några andra klubbars damkommittéer så att vi kan träffas och spela på respektive klubbar. Deltagare i damkommittén;

Matilda Ludvigsson ordförande, Bodil Soneson, Birgitta Vallsäter, Camilla Svensson, Anna Frederiksen